Casa IE

Es tracta d’un habitatge unifamiliar aïllat ubicat al municipi de Roquetes, al Baix Ebre.
El projecte es planteja com un volum ubicat en un terreny pla amb el fons de les muntanyes dels Ports, paisatge al qual el projecte mira en tot moment com un referent visual i paisatgístic.

L’edifici s’estructura en una planta baixa formada per garatge, una zona de dia i una habitació per ús polivalent separada de la sala mitjançant un moble per la televisió i la llar de foc. La planta primera es dedica a la zona de nit generant una terrassa amb vistes als Ports amb accés des de l’habitació principal.

El projecte planteja una planta baixa oberta totalment al jardí, el qual gaudeix d’una piscina i una terrassa que forma part de l’accés a l’habitatge. La planta primera prioritza les vistes cap els Ports mitjançant balconeres que donen a la terrassa i als voltants generant finestres corregudes tant des de les habitacions com del distribuidor.

El sistema constructiu de l’habitatge és un sistema prefabricat de formigó, amb un aïllament interior de poliestirè extrusionat de 12cm el qual confereix a l’edifici un confort tèrmic i un baix consum en calefacció que situen la qualificació energètica en la màxima eficiència. 

Altres projectes