Casa FS

Es tracta d’un habitatge unifamiliar aïllat ubicat al municipi de Planoles, al Ripollès.

El projecte es planteja com una peça estreta que assumeix la pendent del terreny escalonant i encavalcant les tres plantes entre elles com volums independents.
Les façanes es projecten amb un sistema de façana ventilada de fusta i aïllament tèrmic al seu interior per a garantir el màxim confort dels usuaris tant a l’hivern com a l’estiu. El revestiment de la façana es veu potenciat al ser el tancament dels porticons del mateix material i textura per a que les obertures es fonguin al la façana quan aquestes estan tancades.
A la façana principal s’hi ubica una finestra-banc volada que dóna vistes en direcció Nevà i permet gaudir des de dins la casa de l’exterior en el màxim esplendor.
Fruit de l’encavalcament de cada planta, es genera a la planta superior una terrassa d’unes dimensions suficients per a agafar distància respecte la casa i contemplar-la des d’ella mateixa amb vistes cap a Planoles i el Taga.

La Casa FS és un habitatge pensat per a gaudir de l’exterior des de l’interior, minimitzant els espais de circulació per oferir-lo a les estances principals i obrint tots els espais en totes direccions per a que des de qualsevol punt es contempli la bellesa del paisatge que la rodeja. 

Altres projectes