Bar orfeó del Montsià

S’encarrega per part de l’Ajuntament d’Ulldecona la reforma del bar de l’orfeó actualment sense activitat i formant part del pla previst d’actuació al teatre de l’orfeó del Montsià.

El projecte planteja recuperar sensacions de temps passats pel que fa a la relació del bar amb el pati, obrint-lo totalment a aquest i portant a dins l’aire dels elements exteriors. La proposta treballa amb materials que recorden els colors i textures del territori com la ceràmica, fusta, pedra i els tons del verd. Tot l’espai s’organitza al voltant de la barra, la qual es reubica respecte la posició actual per a generar un accés directe des del carrer i un accés des del hall del teatre. D’aquesta manera es potencia l’ús del bar a totes hores, hi hagi o no hi hagi funció, i a la vegada es dóna protagonisme al pati doncs des de l’accés i la sala es pot gaudir de la seva vista.

Destacar que la intervenció no només s’obre al pati sinó que s’hi actua pavimentant de nou aquest i adequant les parets mitgeres amb el mateix acabat ceràmic que l’interior del bar per a donar-li continuïtat. 

Altres projectes